Ježovka

1. května 2017 v 10:44 |  Nejnebezpečnější zvířata na světě
17.Ježovka
Velikost: s ostny až 30 centimetrů
Barva: černá, červená, černobílá, někdy s hnědobílými nebo fialovobílými ostny
Výskyt: indopacifická oblast, Rudé moře, pobřežní oblasti východní Afrika, Havaj, Polynésie, Japoncko, Austrálie, některé druhy ve Středozemním moři a v Atlantickém oceánu
Potrava:řasy, polypi z třídy korálnatců
Zbraně: jed
velmi nebezpečná
Výsledek obrázku pro ježovka
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama